Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
37
Utorak 07.10.2014.
14:46
Vestionline A
Šta se tačno dešavalo pošto su Andrej Vučić, rođeni brat premijera Srbije, i pripadnici Kobri dobili batine od Žandarmerije na dan održavanja Parade ponosa, pokazuje drugi video snimak koji se danas pojavio u medijima. Pošto su shvatili sa kim su se obračunali, pripadnici Žandarmerije su sami snimali nastavak događaja u hausteru i ulazu zgrade, gde su Vučić i njegovo obezbeđenje držani sve dok nije došao Veselin Milić, načelnik beogradske policije.
Utorak 07.10.2014.19:11
Žandarmerija je ozbiljno unizila ove momke iz VBA o Andreja. Ne shvatam razlog, ali ni malo dobar znak za državni vrh, i loš pokazatelj unutrašnjeg stanja u Zemlji.
Utorak 07.10.2014.19:59
JA SAM MISLJENJA DA PREBIJANJA NEBI BILO DA NIJE BILO OBEZBEDJENJA. POLICIJA STRAJKUJE ZBOG ZAOSTALIH PRIMANJA A NECIJI SE BRAT SETA SA OBEZBEDJENJEM. PA KADA VIDIS KAKO SE ARCE PARE MALO POLUDIS .
Utorak 07.10.2014.17:59
Jadnik i bednik bez imalo mozga u glavi to seda videti po vasoj fotki sram vas bilo sta biste rekli da su vas prebili sonjo jedan
Utorak 07.10.2014.15:19
Ko je zapazio moje komentara na ovom portalu zna da ja nemam lepo misljenje o Vucicu. Ali ovo ovde nisu cista posla. Pripadnici "Kobri" su podoficiri i oficiri Vojske Srbije. Skolovani i obucavani ljudi.Dok se za pripadnike zandarmerije to ne moze reci. Naravno vecina je na svom mestu.Ali svi znamo da se dobar deo zandarma bavi kriminalom. A i slusajte ih kad pricaju. Nemogu da ubodu dva padeza.
Utorak 07.10.2014.17:03
Šta rade školovani oficiri i podoficiri vojske Srbije u društvu Andreja Vučića ? U Norveškoj ministri idu javnim prevozom na posao, a jedna od najbogatijih zemalja, mi jad i bijeda i svako mudo ima obezbedjenje ! A jedan od tih školovanih je repetirao automatsku pušku na pripadnike žandarmerije...? Pa nisu šiptari, zar ne ?
Utorak 07.10.2014.17:49
Halo druze koga vi branite batinase pa zato zive na nasoj grbaci da nas biju sta bi ti rekao datineko prebije sina ili brataoni su policija i treba dastite narod ane da biju nije bitno koje ko.to su za mene azdaje i zlikovci koji zasluzuju zatvor i tacka.
Utorak 07.10.2014.19:32
To je pitanje za vlast drzave Srbije. Ne biraju pripadnici vojske koga ce da cuvaju. Vec rade po zadatku profesionalno. Ne zelim da sada upadamo u neku polemiku. Cinjenica je da je pripadnik vojne policije sprecen da udje u zgradu gde se nalazi licnost koju obezbedjuju njegove kolege. On se potom vraca u sluzbeni auto.Da bi kasnije jedan zandarm viknuo da je repertirao pusku. On to demantuje i pokazuje ruke kroz prozor auta. A sto se tice zadarma koji su bili tamo. Pa prijatelju mi ih ovde gde zivimo zovemo "siptari". Ljutili se vi ili ne mi ih tako zovemo. Kosovari i siptari.Kako kad. Isti pripadnici policije su izuzetno prosti i neobrazovani.I poznaju se po govoru.
Utorak 07.10.2014.19:52
Na snimku se čuje kad repetira pušku.kosovari,kažeś a ako istražis rodoslov, videćeš da svi u Srbiji potiču sa kosova, crne gore, hercegovine, bosne i dr krajeva.seobe su pravile migracije stanovništva zbog turskog zuluma.mnogi su bežali, a oni hrabriji su ostali da se kolju sa turcima po tim gore navedenim krajevima.
Sreda 08.10.2014.08:23
Ja baš polemišem o vlasti države, ne o vojsci i žandarima ! Da je vlast kako treba, ovo se ne bi ni desilo !
Utorak 07.10.2014.17:57
Bravo druze ja sam slusao njihov razgovor i zgadilo mise nemogu da verujem da tako nesto cuva red i mir zato ih mi nosimo na grbaci da nas biju pitam se sta bi sedesilo nekom obicnom gradjaninu pa oni bi ga ubili i nikom nista problem je sto ta zandarmerija nije profesionalna nego kurs o zandarm okacio pistolj o kuk i udri svakog ja sam bog epa nece moci tako to jezgro treba unistiti i poslati na njivi da kopa kukuruz.
Utorak 07.10.2014.16:37
Zandarmerija u Nisu se ponasa bahato,kriminalno,i imaju mnogo putera na glavi,ali u ovom slucaju mislim da su pravilno postupili.Vucicev brat se zamislja da je Marko Milosevic sto je bio,neprikosnoven pa moze da vrslja i ponasa se bahato.A pogotovo napaljeni njegovi prijatelji koji zamisljaju da su mnogo jaki ako sednu u nov audi i nose puske pored sedista,napaljenci selci.Podrska za zandarmeriju u ovom slucaju.
Utorak 07.10.2014.17:53
Pitam se kada cemo mi srbi jednom biti pametni i tako nesto osuditi nije bitno o kome seradi pitam vas. Stabiste vi rekli da vam prebiju sina ili brata ili vas zato placamo. Policiju da nas biju sramota zato i jesmo mi srbi ovde ge jesmo sto uvek branimo lopovluk i nasilnike velicamo ih umesto da ih osudimo sramota ja se stidim ane ko vi ponosim sram vas bilo.
Utorak 07.10.2014.17:10
Kolibri se kurčili i źandarmerija je postupila po pravilima.šta onaj glumi sa audijem i repetiranom, puškom?zašto obezbeđenje za vučićevog brata? koji javašluk u državi, ne zna se ko pije ko, plaća.
Utorak 07.10.2014.17:46
Halo gospodine koga vi to branite zar ste vi svesni pa ti razjareni vukovi zive na tvojoj i mojoj grbaci jadnik zaradjuje 10000dinara. A oni 100000 dinara pa sad zasluzujemo da nas biju ako hoce dase biju nek idu u iraku siriji i tamo nek se biju i kurce svimisle okacili pistolj o kuk i oni su bogovi i mogu da rade sta hoce e pa nece moci tu gamad napolje iz sluzbe na ulicu u tamo ne krepa od gladi nemojmo stalno da branimo nekog koji cini zlo pa nije vazno o kojoj se osobi radi stabiste vi rekli da su vam prebili sina ili brata .
Utorak 07.10.2014.18:31
Halo gospodine, a koga vi to branite ? Privilegovana lica po rodbinskoj vezi ? Da su mi prebili bilo koga, sigurno na mjesto dogadjaja ne bi došao šef beogradske policije i sigurno ne bi bio uznemiren niko od političara ! Ali kada se radi o bratu po majci momentalnog vlasnika Srbije, svi su na nogama ! Na koncu, ovo su snimali žandari, radi dokaza, ne ovi drugi !!
Utorak 07.10.2014.18:41
Blerovog sina su zbog opiranja i pijanstva, policajci bacili na zemlju stavili lisice i odveli u pritvor.bler kao premijer je reko, da je sve bilo po zakonu.i da sin treba da plati kaznu. iako ih ne volim, ipak se poštuje zakon kod njih.
Utorak 07.10.2014.17:35
Pitam se jel ovi policajci ili zandari kako hocete da nas cuvaju koji nas biju i ubijaju sramota pa taj sljam pod hitno gospodine vucicu i. Stefanovicu ukinite i oterajte te batinase nek idu u iraku da ratuju ane ovde da prebijaju posten narod jel se tako ponas policija pa sta bi se desilo da je bio neko drugi pa oni bi ga ubili i nikom nista azive na nasojgrbaci dok drugi zaradjuju 10000dinara ti olosi zaradjuju 100000 dinara i zato nas biju sramota i bruka ti zandarmi i tu jedinicu sklonite to srbiji nije potrebno dosta nas drugi biju ane jos i oni banda lopovska.
Utorak 07.10.2014.19:13
Ljubo ljubo! Zasto da ukinemo zandarmeriju? stanari u blizini rekli su da nije bilo nikakvog problema sa zandarmerijom. Celog jutra su uredno legitimisali svakoga i nije doslo do incidenta. Sta mislis zasto? zasto su bas ovi dobili po p... e? nisu hteli da postupe kao obicni gradjani
Utorak 07.10.2014.21:44
svaki majstor nadje svog majstora ! nije sve u visini i širini ! već je puno više u veštini ! a ta visoka gospoda žandarmi koji su tako hrabri kada su u većini, će sada verovatno platiti sa svojim službenim položajem ! pa šta su dobro uradili ? malo malo se nešto loše čuje o tim žandarmima ! kao i ono u jagodini što je zapalio čoveka koji mu je tražio da mu ovaj vrati dug !! jebo vučićevog brata, ali nije onaj iz jagodine bio vučićev brat pa kako je prošao ? dali ćeš drugi put biti ti na njegovom mestu ?!!!.
Utorak 07.10.2014.21:59
I u drugim zemljama se dešavaju slične afere sa policijom i žandarmerijom.to ne znači da su svi grubijani i kriminalci. šta reći za američku policiju koji su vrlo laki na obaraču.za sitnicu ubijaju.
Utorak 07.10.2014.20:48
Остаће нејасно зашто се појављује ауди са ротацијом, кад КОБРЕ "нису" обезбеђивале вучића, већ су му се "придружили" у опуштеној шетњици ?? Друга ствар - много лепо би било видети и ЈЕДНЕ и ДРУГЕ како кидишу на шиптаре и балијандере по србији којекуде, а не да се куробецају њих 150 на 3 ? ав-а не рачунам у људе....
Sreda 08.10.2014.00:13
Ne znam sta je sa ovim narodom... Zar niko ne shvata da je ovo sa vucicevim bratom jedno fino pozoriste...Tog dana narod je mrzeo zandare zbog parade, posle ih velicao zbog "tuce" i "prebijanja" vucicevog brata, a onda se pojave vicici i vele kako sve oprastaju zandarima, jer nisu teli jbg... Fino izrezirano, da prosecnog nepismenog Srbina zbuni, da vise ne zna ni ko je ni sta je...
Sreda 08.10.2014.02:31
Svojim neprofesionalnim ponasanjem su pljunuli Srbiji u lice...Ja njima ne bi dao da chuvaju dvije zavezane ovce jer su im mozgovi ko u kokoshi,,Sramota za Srbiju sto drzi ovakve idiote u sluzbi,,Sve to raspustiti i dovesti normalne i profesionalne ljude koji se znaju sluziti mozgom a ne samo palicom,,Stoka seljachka ,,

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)